sie pro¶ba
sie proÂśba
Ludziska mam do was proÂśbe, jeÂżeli nie robi to wam problemu to zagÂłosujcie na fajnegry w konkursie webhelpa http://konkurs.webhelp.pl/index.php?vote=70 , dziĂŞki, licze na wasze gÂłosy.
Z gĂłry dziĂŞkuje
Z gĂłry dziĂŞkuje
Last edited by plaski on Wed 07 May, 2003, edited 2 times in total.
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
Sie robi
2 gÂłosy ode mnie narazie starczÂą, przynajmniej fajnegry przeÂścigajÂą gierki on-line 

Http://rpgforum.abc.pl - Forum miÂłoÂśnikĂłw gier RPG
PÂłaski, a czytaÂłeÂś Regulamin i zasady ??
Jak nie to powiem ci, Âże z poÂśrĂłd pierwszych 25 stronek zostanie wyÂłonione 5, ktĂłra 1 znich zostanie nagrodzona, wiĂŞc nie ma poco mieĂŚ 1 miejsce w gÂłosowaniu.
Tak apropo to Regulamin zakazauje ró¿nego rodzaju spamowania itp. w Celu nabijania g³osu i nale¿y g³osowaÌ tylko poprzez kliaknie w znaczku.
PiszĂŞ ci to, bo mogÂą ciĂŞ wywaliĂŚ z tego konkursu jeÂżeli dowiedzÂą siĂŞ o twoim PoÂście na Forum.
Spider----> SpĂłjrz na wyniki, a nie gadasz, Âże przeÂścigajÂą.
Jak nie to powiem ci, Âże z poÂśrĂłd pierwszych 25 stronek zostanie wyÂłonione 5, ktĂłra 1 znich zostanie nagrodzona, wiĂŞc nie ma poco mieĂŚ 1 miejsce w gÂłosowaniu.
Tak apropo to Regulamin zakazauje ró¿nego rodzaju spamowania itp. w Celu nabijania g³osu i nale¿y g³osowaÌ tylko poprzez kliaknie w znaczku.
PiszĂŞ ci to, bo mogÂą ciĂŞ wywaliĂŚ z tego konkursu jeÂżeli dowiedzÂą siĂŞ o twoim PoÂście na Forum.
Spider----> SpĂłjrz na wyniki, a nie gadasz, Âże przeÂścigajÂą.
SON!C:
Wystarczy mieĂŚ odpowiednie znajomoÂści: Krzysztof DziewoĂąski (vel. Hektor) - admin webhelp.pl..
A tak na powaÂżnie:
+ Konkursu webhelp.pl napewno nie wygra strona SON!C'a, bo juÂż znam zdanie komisji na temat tej strony.
+ Natomiast jeÂśli chdzi o stronĂŞ pÂłaskiego, powiem tak: pÂłaski staraj siĂŞ o gÂłosy..
Wystarczy mieĂŚ odpowiednie znajomoÂści: Krzysztof DziewoĂąski (vel. Hektor) - admin webhelp.pl..

A tak na powaÂżnie:
+ Konkursu webhelp.pl napewno nie wygra strona SON!C'a, bo juÂż znam zdanie komisji na temat tej strony.
+ Natomiast jeÂśli chdzi o stronĂŞ pÂłaskiego, powiem tak: pÂłaski staraj siĂŞ o gÂłosy..

Wisła! Dzisiaj znowu gra..
Sonic , jeÂżeli chodzi o spamowanie, wczeÂśniej ty wylecisz za popupa niÂż ja za post na forum
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
Co ty gadaszPeO wrote:Rafczajz: z jednego IP moÂżna niestety oddaĂŚ tylko 1 gÂłos. TwĂłj pomysÂł nie przejdzie.

Http://rpgforum.abc.pl - Forum miÂłoÂśnikĂłw gier RPG
Zgadzam siĂŞ z tobÂą caÂłokowicie chociaÂż razMashroom wrote:nie uwazam Plaskiego na tyle glupiego aby sie cieszyl z tego ze wygral przez zwielokrotnione glosy...

Achtung !!! Achtung !!!
z tego co przeczytaÂłem to zarejestrowanyh na forum jest ponad 300 urzytkownikĂłw....gdyby wszyscy codziennie poÂświĂŞcili to kilka sekund i zagÂłosowali plaski wygraÂł by bezapelacyjnie.........tak wienc ludziska.....GÂŁOSUJTA...
))))))))