aktualizacja forum

Na tym forum będę umieszczał różne komunikaty i ogłoszenia związane ze stroną
Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

aktualizacja forum

Post autor: plaski » pt 03 lut, 2006

zaktualizowałem forum, wszystkie problemy i uwagi zgłaszać w tym temacie
czy wsio ok, czy szybciej cyz wolniej co nie działa iip
o emotikonach wiem
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
madrav
Poeta
Posty: 582
Rejestracja: pt 24 cze, 2005
Lokalizacja: Sodoma

Post autor: madrav » sob 04 lut, 2006

Szczerze powiem, że jakoś "przyklejone" tematy wyglądały bradziej przejrzyście niż podział na dwie kategorie. Choć pewnie idzie się do tego przyzwyczaić. Początkowo jakoś nie mogłem się tu odanelźć, ale już jest spoczko. Świetna jest możliwość "podglądu" pierwszego posta po najechaniu na temat. Za tu duży plusior. Ogólnie rzecz ujmując, to jest to kwestia przyzwyczajenia, każdy pewnie pomarudzi, a że to nic nie da, to się przyzwyczai.
uwazaj na wilki, men!
Obrazek

Awatar użytkownika
Sloma
Poeta
Posty: 639
Rejestracja: śr 31 sie, 2005
Lokalizacja: się biorą małe dzieci ??

Post autor: Sloma » sob 04 lut, 2006

sądze tak jak kolega madrav, dobra też jest opcja preferencje na samym dole forum, fajne opcje są np nie pokazuj reklam, avatarów itp :D

[ Dodano: Pon 06 Lut, 2006 ]
przydała by się opcja "oznacz wszystkie fora jako przeczytane"

Awatar użytkownika
madrav
Poeta
Posty: 582
Rejestracja: pt 24 cze, 2005
Lokalizacja: Sodoma

Post autor: madrav » śr 08 lut, 2006

Za każdym razem kiedy wchodzę na forum zaznaczone mam nieczytane posty. Wcześniej było tak, że nawet jeśli ich się nieczytało, to przy wejściu kolejnym były odhaczone jako stare/przeczytane. Teraz tak nie jest. Nie czytam niektórych postów, więc jestem skazany na żółtą ikonkę obok nich i info "nieprzeczytanych postów: 12", mimo, że nie pojawiło się tam nic od mojej ostatniej wizyty? Opcja ta jest tym bardziej denerwująca, z tego powodu, że jest podgląd postów.
uwazaj na wilki, men!
Obrazek

Awatar użytkownika
Nosferatu
MVP Fajnegry
Posty: 2460
Rejestracja: ndz 27 cze, 2004
Lokalizacja: Z nieba:)

Post autor: Nosferatu » śr 08 lut, 2006

A ja tam wielkich zmian nie wiedze dlatego nawet marudzic nie bede
Każdy pozytywny głos się liczy więc wchodzimy i głosjemy
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » czw 09 lut, 2006

mi sie zmiany podobaja :P
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

Awatar użytkownika
Sloma
Poeta
Posty: 639
Rejestracja: śr 31 sie, 2005
Lokalizacja: się biorą małe dzieci ??

Post autor: Sloma » czw 09 lut, 2006

mam 40 postów nieprzeczytanych ..... na serio nie chce mi sie czytać coniektórych więc powinna być ta opcja "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" co Ty plaski na to ??

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » czw 09 lut, 2006

Sloma, jest ta opcja, jest tam gdzie była
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
ThCluBoY
Poeta
Posty: 168
Rejestracja: śr 20 lip, 2005
Lokalizacja: BP
Kontakt:

Post autor: ThCluBoY » czw 09 lut, 2006

plaski, jezeli mozesz zrob autologowanie bo mi sie co wejscie na forum logowac nie chce.
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

Awatar użytkownika
Nosferatu
MVP Fajnegry
Posty: 2460
Rejestracja: ndz 27 cze, 2004
Lokalizacja: Z nieba:)

Post autor: Nosferatu » czw 09 lut, 2006

ot wlasnie tyz to mialem napisac
Każdy pozytywny głos się liczy więc wchodzimy i głosjemy
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA

Awatar użytkownika
madrav
Poeta
Posty: 582
Rejestracja: pt 24 cze, 2005
Lokalizacja: Sodoma

Post autor: madrav » czw 09 lut, 2006

hmmm a ja mam logowanie na stałe, jak się za pierwszym razem logowałem to tam jest taki kwadracik (na stronce głównej forum) i jak go zaznaczysz, to cię zapamięta :)
uwazaj na wilki, men!
Obrazek

Awatar użytkownika
ThCluBoY
Poeta
Posty: 168
Rejestracja: śr 20 lip, 2005
Lokalizacja: BP
Kontakt:

Post autor: ThCluBoY » czw 09 lut, 2006

A mi wlasnie nie chce, musze sam sie logowac. ;/
*Transport Tycoon Deluxe:
*OpenTTD:
*TTDPatch:
http://openttd.prochy.pl

Awatar użytkownika
Nosferatu
MVP Fajnegry
Posty: 2460
Rejestracja: ndz 27 cze, 2004
Lokalizacja: Z nieba:)

Post autor: Nosferatu » pt 10 lut, 2006

toz i ja tak mam.Ze nie chce sie automatycznie zalogowac mimo ze w kwadraciku jest ptaszek
Każdy pozytywny głos się liczy więc wchodzimy i głosjemy
http://studenckihumor.pl/ranking.php?id=904&sort=visitA
------------------------------------------------------
Nigdy nie gadaj z debilem - najpierw zniży Cie do swojego poziomu a potem pokona posiadaną wiedzą!!
---------------------------------------------------
REWOLUCJA

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » pt 10 lut, 2006

autologowanie jest włączone ,popatrze jeszcze na to, wiem że w tej wersji sporo się zmieniło jeżeli chodzi o zapezpieczenia, może to z tego wynika,
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » pt 10 lut, 2006

plaski pisze:autologowanie jest włączone ,popatrze jeszcze na to, wiem że w tej wersji sporo się zmieniło jeżeli chodzi o zapezpieczenia, może to z tego wynika,
Mnie loguje automatycznie bez problemu (Maxthon)

ODPOWIEDZ