nowy serwer

Na tym forum będę umieszczał różne komunikaty i ogłoszenia związane ze stroną
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

nowy serwer

Post autor: plaski » czw 05 lut, 2004

strona stoi juÂż na nowym serwerze,mam nadzieje Âże tutaj juÂż zostanie (chociaÂż moÂżlwie Âże z tego teÂż wylece )
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
PeO
Lejtienant
Posty: 712
Rejestracja: wt 17 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków

Post autor: PeO » pt 06 lut, 2004

Kodowanie.. :|
Wisła! Dzisiaj znowu gra..

Awatar użytkownika
Nilhir
Poeta
Posty: 599
Rejestracja: czw 05 gru, 2002
Lokalizacja: nilhir
Kontakt:

Post autor: Nilhir » sob 07 lut, 2004

DziaÂła troche wolniej od poprzedniego...
Http://rpgforum.abc.pl - Forum miÂłoÂśnikĂłw gier RPG

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » sob 07 lut, 2004

mnie dziaÂła o niebo szybciej :D a co do kodowania ,walcze z tym ,a przynajmniej prĂłbuje
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » pn 01 mar, 2004

witam
na kolejnym serwerze :D
strona ma siĂŞ na nim bardzo dobrze,okarze siĂŞ jak bĂŞdzie z forum
powiem tak : jeÂżeli forum nie pociÂągnie mnie za bardzo po kieszeni (mam limit transferu miesiĂŞcznego za przekroczenie dopÂłacam ) to zostanie jak nie to bĂŞdzie trzeba szukaĂŚ jakiejÂś alternatywy
ze spraw technicznych
kodowanie,mog¹ byÌ i pewnie bêd¹ jaja z kodowanie starych postów, tzn musia³bym przerobiÌ rêcznie 10 tys postów gdy¿ s¹ zapisane z b³êdem w bazie
nie ma jeszcze wszystkich ikonek, ale wrĂłcÂą,jak je tylko znajde na dysku :|
nie ma juÂż avatarĂłw ode mnie, kaÂżdy zaÂłatwia sobie we wÂłasnym zakresie
to chyba na tyle jak coÂś sobie przypomne to dopisze
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Dziunx
Oglądacz
Posty: 1
Rejestracja: czw 11 lis, 2004
Lokalizacja: Jelcz-Laskowice

Dziunix NOWY

Post autor: Dziunx » czw 11 lis, 2004

Witam jestem nowym uÂżytkownikiem tego serwisu, mimo iÂż ze stronki juÂż od jakiegoÂś czasu korzystam. Nie moge tworzyĂŚ nowego tematu wiĂŞc wpisujĂŞ siĂŞ w tym.
Wys³a³em niedawno email do administratora strony, i bêdê sobie czeka³ na odp, ale mam pytanko. Naczym Polega twój problem, ¿e jak to ujo³eœ nie masz mo¿liwoœci za³o¿enia serwera ftp??? Na modemie jedziesz??? czy nie masz ¿eby dop³aciÌ neostradzie za sta³y adres IP??? bo to dla mnie jest nie do zrozumienia. gdyby staÌ mnie by³o na AccesPointa to sam bym postawi³ u siebie serwer www z ftp, prawdê mówi¹c to nawet teraz mam ftp, tylko nie moge mieÌ ca³y czas w³¹czonego komputera, i jest to FTP dla przyjació³. Wiêc je¿eli mo¿esz mi odpowiedzieÌ jakie masz ³¹cze i co ci przeszkadza w zrobieniu serwera, to odpisz mi a ja spróbujê ci pomóc.

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » czw 11 lis, 2004

witam
nie jade na modemie :)
w chwili obecnej mam 2mb dsl od tp,ale dzielonego na kilka osĂłb
caÂły problem polega na tym Âże nie mam zew ip to jedno,drugie w dsl upload jest tylko 256 kb, to bardzo maÂło
poza tym gdybym postawai³ ftp dp strony zosta³ bym zbiczowany za obci¹¿enie sieci :)
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

ODPOWIEDZ