nowy serwer
nowy serwer
strona stoi juÂż na nowym serwerze,mam nadzieje Âże tutaj juÂż zostanie (chociaÂż moÂżlwie Âże z tego teÂż wylece )
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
mnie dziaÂła o niebo szybciej
a co do kodowania ,walcze z tym ,a przynajmniej prĂłbuje

witam
na kolejnym serwerze
strona ma siĂŞ na nim bardzo dobrze,okarze siĂŞ jak bĂŞdzie z forum
powiem tak : jeÂżeli forum nie pociÂągnie mnie za bardzo po kieszeni (mam limit transferu miesiĂŞcznego za przekroczenie dopÂłacam ) to zostanie jak nie to bĂŞdzie trzeba szukaĂŚ jakiejÂś alternatywy
ze spraw technicznych
kodowanie,mog¹ byÌ i pewnie bêd¹ jaja z kodowanie starych postów, tzn musia³bym przerobiÌ rêcznie 10 tys postów gdy¿ s¹ zapisane z b³êdem w bazie
nie ma jeszcze wszystkich ikonek, ale wrĂłcÂą,jak je tylko znajde na dysku
nie ma juÂż avatarĂłw ode mnie, kaÂżdy zaÂłatwia sobie we wÂłasnym zakresie
to chyba na tyle jak coÂś sobie przypomne to dopisze
na kolejnym serwerze

strona ma siĂŞ na nim bardzo dobrze,okarze siĂŞ jak bĂŞdzie z forum
powiem tak : jeÂżeli forum nie pociÂągnie mnie za bardzo po kieszeni (mam limit transferu miesiĂŞcznego za przekroczenie dopÂłacam ) to zostanie jak nie to bĂŞdzie trzeba szukaĂŚ jakiejÂś alternatywy
ze spraw technicznych
kodowanie,mog¹ byÌ i pewnie bêd¹ jaja z kodowanie starych postów, tzn musia³bym przerobiÌ rêcznie 10 tys postów gdy¿ s¹ zapisane z b³êdem w bazie
nie ma jeszcze wszystkich ikonek, ale wrĂłcÂą,jak je tylko znajde na dysku

nie ma juÂż avatarĂłw ode mnie, kaÂżdy zaÂłatwia sobie we wÂłasnym zakresie
to chyba na tyle jak coÂś sobie przypomne to dopisze
Dziunix NOWY
Witam jestem nowym uÂżytkownikiem tego serwisu, mimo iÂż ze stronki juÂż od jakiegoÂś czasu korzystam. Nie moge tworzyĂŚ nowego tematu wiĂŞc wpisujĂŞ siĂŞ w tym.
Wys³a³em niedawno email do administratora strony, i bêdê sobie czeka³ na odp, ale mam pytanko. Naczym Polega twój problem, ¿e jak to ujo³eœ nie masz mo¿liwoœci za³o¿enia serwera ftp??? Na modemie jedziesz??? czy nie masz ¿eby dop³aciÌ neostradzie za sta³y adres IP??? bo to dla mnie jest nie do zrozumienia. gdyby staÌ mnie by³o na AccesPointa to sam bym postawi³ u siebie serwer www z ftp, prawdê mówi¹c to nawet teraz mam ftp, tylko nie moge mieÌ ca³y czas w³¹czonego komputera, i jest to FTP dla przyjació³. Wiêc je¿eli mo¿esz mi odpowiedzieÌ jakie masz ³¹cze i co ci przeszkadza w zrobieniu serwera, to odpisz mi a ja spróbujê ci pomóc.
Wys³a³em niedawno email do administratora strony, i bêdê sobie czeka³ na odp, ale mam pytanko. Naczym Polega twój problem, ¿e jak to ujo³eœ nie masz mo¿liwoœci za³o¿enia serwera ftp??? Na modemie jedziesz??? czy nie masz ¿eby dop³aciÌ neostradzie za sta³y adres IP??? bo to dla mnie jest nie do zrozumienia. gdyby staÌ mnie by³o na AccesPointa to sam bym postawi³ u siebie serwer www z ftp, prawdê mówi¹c to nawet teraz mam ftp, tylko nie moge mieÌ ca³y czas w³¹czonego komputera, i jest to FTP dla przyjació³. Wiêc je¿eli mo¿esz mi odpowiedzieÌ jakie masz ³¹cze i co ci przeszkadza w zrobieniu serwera, to odpisz mi a ja spróbujê ci pomóc.
witam
nie jade na modemie
w chwili obecnej mam 2mb dsl od tp,ale dzielonego na kilka osĂłb
caÂły problem polega na tym Âże nie mam zew ip to jedno,drugie w dsl upload jest tylko 256 kb, to bardzo maÂło
poza tym gdybym postawai³ ftp dp strony zosta³ bym zbiczowany za obci¹¿enie sieci
nie jade na modemie

w chwili obecnej mam 2mb dsl od tp,ale dzielonego na kilka osĂłb
caÂły problem polega na tym Âże nie mam zew ip to jedno,drugie w dsl upload jest tylko 256 kb, to bardzo maÂło
poza tym gdybym postawai³ ftp dp strony zosta³ bym zbiczowany za obci¹¿enie sieci