zmiany
zmiany
jak Âłatwo zauwaÂżyĂŚ zmieniÂłem forum
z tego co wiem to forum ma bardzo duÂże moÂżlwioÂści, jednak jestem zupeÂłnie zielony i pewnie troche czasu minie zanim caÂłkiem je rozpracuje,
tutaj proÂśba do was, powiedzcie co z nowych funkcji przeszkadza a co jest przydatne
z tego co wiem to forum ma bardzo duÂże moÂżlwioÂści, jednak jestem zupeÂłnie zielony i pewnie troche czasu minie zanim caÂłkiem je rozpracuje,
tutaj proÂśba do was, powiedzcie co z nowych funkcji przeszkadza a co jest przydatne
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych
- Fallen One
- Poeta
Rzeczywiscie forum jest znacznie bardziej rozbudowane..
Tak sie podjaralem tym nowym wygladem, ze upredzilem z zamieszczeniem tego tematu samego Plaskiego..
A teraz ide szperac w opcjach.. 

UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
Tomek, Jacek, Tony, Janusz, Marcin. Pawel, Grzesiek, Robert, Stasiu.. Slava Wam!!!
- Fallen One
- Poeta
z obazkami sobie poradziÂłem
z podpisami jest dziwna sprawa, niektĂłrzy majÂą niektĂłrzy nie,
spróbuj dodaÌ sobie podpis i napisz co wyskakuje jaki b³¹d itp
z podpisami jest dziwna sprawa, niektĂłrzy majÂą niektĂłrzy nie,
spróbuj dodaÌ sobie podpis i napisz co wyskakuje jaki b³¹d itp
- Fallen One
- Poeta
Hmm.. teraz jest jeszcze inaczej.. Wczesniej nie moglem miec podpisu -> pojawial sie napis ze mam za dlugi..(podpis) Pomimo tego ze tekst mialem np 2 literowy.. Teraz juz ten blad nie wyskakuje.. Ale podpisu i tak mi nie wyswietla..
Fajna rzecza ktora byla na starym forum, a nie ma teraz, bylo okienko na samym dole stronki z wypisanymi poprzednimi postami z aktualnie przegladanego tematu.. Szkoda, bo bylo mocno pomocne..
UPDATE: Sorry.. podpis zaczal dzialac..
Fajna rzecza ktora byla na starym forum, a nie ma teraz, bylo okienko na samym dole stronki z wypisanymi poprzednimi postami z aktualnie przegladanego tematu.. Szkoda, bo bylo mocno pomocne..
UPDATE: Sorry.. podpis zaczal dzialac..

UNIA TARNOW- Druzynowy Mistrz Polski 2004 na zuzlu!!!
- Fallen One
- Poeta
# HP: Przedstawia jak aktywny jest u¿ytkownik. Zale¿y od iloœci postów dziennie i poziomu. Im masz wiêkszy poziom tym maksymalna ich iloœÌ te¿ jest wiêksza. Natomiast (aktualne) zale¿¹ od iloœci postów.
## MP: Przedstawia jak szybko u¿ytkownik notki wysy³a. Spada wraz z iloœci¹ pisanych notek. Im wiêcej piszesz tym masz jej mniejszy procent. Maksymalna iloœÌ jest zale¿na od poziomu.
## EXP: Przedstawia iloœÌ notek potrzebnych do osi¹gniêcia kolejnego poziomu. Procent pokazuje jak du¿o ju¿ ich napisa³eœ. Im wy¿szy poziom, tym wiêcej potrzeba na kolejny.
## MP: Przedstawia jak szybko u¿ytkownik notki wysy³a. Spada wraz z iloœci¹ pisanych notek. Im wiêcej piszesz tym masz jej mniejszy procent. Maksymalna iloœÌ jest zale¿na od poziomu.
## EXP: Przedstawia iloœÌ notek potrzebnych do osi¹gniêcia kolejnego poziomu. Procent pokazuje jak du¿o ju¿ ich napisa³eœ. Im wy¿szy poziom, tym wiêcej potrzeba na kolejny.
- Fallen One
- Poeta
Czy opcja wysyÂłania ankiety jest aktywna, jeÂśli tak to ile moÂżna podaĂŚ opcji do tej ankiety, bo ja dodaÂłem tylko trzy i pisaÂło Âże za duÂżo, gdy dodaÂłem dwie, takÂże pisaÂło Âże jest zaduzo opcji w ankiecie??
[center]Wasz ukochany MORDEK 
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!

Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!
Ide sie pochlastać za debilność userów!
teoretycznie 10,ale sprawdze to jeszcze
up: poprawi³êm,jest 10
up: poprawi³êm,jest 10