WOOOOOLNO CHODZI

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderatorzy: RayNor, elektrolityk

Awatar użytkownika
ShOoDy
Oglądacz
Posty: 5
Rejestracja: sob 02 sie, 2003

WOOOOOLNO CHODZI

Post autor: ShOoDy » ndz 03 sie, 2003

Wolno mi chodzi "Fighting Force64" na PJ64 PORKE???????/ DLACZEGO???? WHY?????????????
NIE TYLKO NIE MOJE LUKROWANE GUZICZKI......... :P:D::P:D:P:D

Awatar użytkownika
Gunjack
Poeta
Posty: 491
Rejestracja: czw 20 lut, 2003

Post autor: Gunjack » ndz 03 sie, 2003

Udziele Ci takiej poufnej informacji:

Pokombinuj trochĂŞ sam...

Awatar użytkownika
ShOoDy
Oglądacz
Posty: 5
Rejestracja: sob 02 sie, 2003

Post autor: ShOoDy » ndz 03 sie, 2003

TO dopiero jest rada no popatrz nie wpadÂł bym na to
DZIÊKI WIELKIE WIESZ
NIE POMY¦LA£E¦ ¯E PRÓBOWA£EM I MI NIE WYSZ£O?????
NIE TYLKO NIE MOJE LUKROWANE GUZICZKI......... :P:D::P:D:P:D

Awatar użytkownika
Gunjack
Poeta
Posty: 491
Rejestracja: czw 20 lut, 2003

Post autor: Gunjack » ndz 03 sie, 2003

BoÂże, dziecko! GdybyÂś podaÂł wiĂŞcej informacji to napewno bym Ci pomĂłgÂł! A nie, Âże odpaliÂłeÂś grĂŞ i wolno Ci chodzi i zadajesz takie ironiczne pytania. Sam powinieÂś siĂŞ domyÂśleĂŚ, Âże komputer nie jest ÂżadnÂą konsolÂą i Âże wszystko bĂŞdzie git!

A tak na marginesie, nie pisze siĂŞ duÂżymi literami.

Awatar użytkownika
ShOoDy
Oglądacz
Posty: 5
Rejestracja: sob 02 sie, 2003

Post autor: ShOoDy » ndz 03 sie, 2003

jak mam Ci cos innego napisaĂŚ jak tak wÂłaÂśnie jest co??



A TAK NA MARGINESIE ZABRONISZ MI DU¯YMI LITERAMI PISAÆ????????
NIE TYLKO NIE MOJE LUKROWANE GUZICZKI......... :P:D::P:D:P:D

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » ndz 03 sie, 2003

9 pkt regulaminu , 1 ostrzeÂżenie ,2 nie bĂŞdzie
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
RayNor
Przypał
Posty: 2413
Rejestracja: pt 13 gru, 2002
Lokalizacja: Biała Nyska

Post autor: RayNor » czw 14 sie, 2003

Piewsze co mi przychodzi na myÂśl to Âże masz za wolny komputer. Aby graĂŚ bez zacieĂŚ potrzebujesz procek pow. 1 Ghz, min.256 ram i dobrÂą karte graficzna.
[center]Wasz ukochany MORDEK :D
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!

Ide sie pochlastać za debilność userów!

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » czw 14 sie, 2003

nie koniecznie,mam sÂłabszy komputer od tego co wymieniÂłeÂś i nie mam problemĂłw z grami na n64,moÂże po prostu rom taki jest i lepzy nie bĂŞdzie :-) ,ale ja siĂŞ na ty nie znam
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
Kumagoro
Poeta
Posty: 919
Rejestracja: pt 07 lut, 2003
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Kumagoro » czw 14 sie, 2003

Ja teÂż miaÂłem takie problemy np. z Mario Party gdzie niektĂłre mini gierki wolno chodziÂły albo np. caÂły Donkey Kong teÂż mi wolno chodziÂł to juÂż jest chyba wina romĂłw.

Awatar użytkownika
RayNor
Przypał
Posty: 2413
Rejestracja: pt 13 gru, 2002
Lokalizacja: Biała Nyska

Post autor: RayNor » czw 14 sie, 2003

A z jakiej strony ÂściÂągaÂłeÂś?
[center]Wasz ukochany MORDEK :D
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!

Ide sie pochlastać za debilność userów!

Awatar użytkownika
Kumagoro
Poeta
Posty: 919
Rejestracja: pt 07 lut, 2003
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Kumagoro » czw 14 sie, 2003

G³ównie przez Kaze , ale adresów stron ju¿ nie pamiêtam ale linki do nich s¹ podane na emumakii.

Awatar użytkownika
RayNor
Przypał
Posty: 2413
Rejestracja: pt 13 gru, 2002
Lokalizacja: Biała Nyska

Post autor: RayNor » czw 14 sie, 2003

Jeœli pliki s¹ ze strony emu.makii to z romami powinno byÌ wszystko w porz¹dku, bo sam z tej strony je œci¹ga³em i wszystkie chodz¹ bez zaszcze¿eù. ByÌ mo¿e bêdziesz musia³ po szperaÌ w opcjach emulatora. ZmniejszyÌ iloœÌ ftp itp.
[center]Wasz ukochany MORDEK :D
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!

Ide sie pochlastać za debilność userów!

Awatar użytkownika
Kumagoro
Poeta
Posty: 919
Rejestracja: pt 07 lut, 2003
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Kumagoro » czw 14 sie, 2003

PrĂłbowaÂłem juÂż z tym coÂś zrobiĂŚ ale nic to nie dawaÂło, uruchamiaÂłem na Project 64 i na innych emulatorach ale wszĂŞdzie byÂło tak samo.

Awatar użytkownika
RayNor
Przypał
Posty: 2413
Rejestracja: pt 13 gru, 2002
Lokalizacja: Biała Nyska

Post autor: RayNor » pt 15 sie, 2003

Na niektĂłrych kartach graficznych romy z N64 mogÂą siĂŞ zacinaĂŚ . Nie wiem czy zainstalowanie najnowszych sterownikĂłw coÂś ci da. Ja mam Radeon'a i Mi wszystko chodzi w porzÂądku.
PamiĂŞtaj Âże podczas grania lepiej nie wÂłaczaĂŚ niczego w tle (oprĂłcz niezbĂŞdnych programĂłw-Windows itp) bo to napewno zwalnia gry!!!
[center]Wasz ukochany MORDEK :D
Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce!

Ide sie pochlastać za debilność userów!

Awatar użytkownika
Kumagoro
Poeta
Posty: 919
Rejestracja: pt 07 lut, 2003
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: Kumagoro » pt 15 sie, 2003

Ja mam GeForce 2 ale nie wiem czy to od karty czy nie, instalowanie nowych sterownikĂłw teÂż nic nie daje.

ODPOWIEDZ