emulatory.fajnegry krakow.pl - kolor tekstu

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderatorzy: RayNor, elektrolityk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Starscream
Poeta
Posty: 966
Rejestracja: czw 03 cze, 2004
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

emulatory.fajnegry krakow.pl - kolor tekstu

Post autor: Starscream » wt 26 cze, 2007

Na stronie emulatory.fajnegry.krakow.pl występuje problem z kolorem tekstu w opisach gier i programów (nie w linkach). Tak samo jak tło, jest on czarny, przez co żeby cokolwiek przeczytać, muszę tekst zaznaczać. Problem ten bardzo mi przeszkadza i proszę o jego naprawienie.
Ostatnio zmieniony wt 26 cze, 2007 przez Starscream, łącznie zmieniany 1 raz.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

Awatar użytkownika
macciekk21
Poeta
Posty: 636
Rejestracja: śr 29 mar, 2006

Post autor: macciekk21 » śr 27 cze, 2007

Mam wrażenie, że nie ten dział...

Awatar użytkownika
zelek31
Poeta
Posty: 717
Rejestracja: pn 07 sie, 2006
Lokalizacja: Opole

Post autor: zelek31 » śr 27 cze, 2007

Też na to zwrócilem uwagę. Strasznie to nieczytelne. Co za problem zmienić kolor tekstu? Nie wiem czy autor tej strony nie próbował przeczytać tego co napisał?
Rewolucja jest blisko... na ulice wyjdą dzieci...

elektrolityk
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: śr 04 maja, 2005
Lokalizacja: Wąbrzeźno
Kontakt:

Post autor: elektrolityk » śr 27 cze, 2007

problem występuje tylko w mozilli i podobnych. Chcesz zobaczyć co jest to skorzystaj z explorera. :) problem zostanie usunięty jak będę miał czas.

Awatar użytkownika
zelek31
Poeta
Posty: 717
Rejestracja: pn 07 sie, 2006
Lokalizacja: Opole

Post autor: zelek31 » śr 27 cze, 2007

Tylko że ja mam IE6!!!
Rewolucja jest blisko... na ulice wyjdą dzieci...

elektrolityk
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: śr 04 maja, 2005
Lokalizacja: Wąbrzeźno
Kontakt:

Post autor: elektrolityk » śr 27 cze, 2007

Ja też mam IE 6 :] i mi dobrze wyświetla. Problem jest z kilkoma grami na Megadrive. Jak już mówiłem problem zostanie usunięty jak tylko znajdę na to czas.

Dziwne że jak taki problem występował na głównej stronie podczas wyświetlania w innej przeglądarce niż IE to nikt nie informował mnie o tym.

Wielkie dzięki za informacje że jest to dla userów problem. Sorry też za utrudnienia. Będzie czas to i sposób się znajdzie:)

ODPOWIEDZ