emulatory.fajnegry krakow.pl - kolor tekstu

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderators: RayNor, elektrolityk

Post Reply
User avatar
Starscream
Poeta
Posts: 966
Joined: Thu 03 Jun, 2004
Location: Siemianowice Śląskie

emulatory.fajnegry krakow.pl - kolor tekstu

Post by Starscream » Tue 26 Jun, 2007

Na stronie emulatory.fajnegry.krakow.pl występuje problem z kolorem tekstu w opisach gier i programów (nie w linkach). Tak samo jak tło, jest on czarny, przez co żeby cokolwiek przeczytać, muszę tekst zaznaczać. Problem ten bardzo mi przeszkadza i proszę o jego naprawienie.
Last edited by Starscream on Tue 26 Jun, 2007, edited 1 time in total.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

User avatar
macciekk21
Poeta
Posts: 636
Joined: Wed 29 Mar, 2006

Post by macciekk21 » Wed 27 Jun, 2007

Mam wrażenie, że nie ten dział...

User avatar
zelek31
Poeta
Posts: 717
Joined: Mon 07 Aug, 2006
Location: Opole

Post by zelek31 » Wed 27 Jun, 2007

Też na to zwrócilem uwagę. Strasznie to nieczytelne. Co za problem zmienić kolor tekstu? Nie wiem czy autor tej strony nie próbował przeczytać tego co napisał?
Rewolucja jest blisko... na ulice wyjdą dzieci...

elektrolityk
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 40
Joined: Wed 04 May, 2005
Location: Wąbrzeźno
Contact:

Post by elektrolityk » Wed 27 Jun, 2007

problem występuje tylko w mozilli i podobnych. Chcesz zobaczyć co jest to skorzystaj z explorera. :) problem zostanie usunięty jak będę miał czas.

User avatar
zelek31
Poeta
Posts: 717
Joined: Mon 07 Aug, 2006
Location: Opole

Post by zelek31 » Wed 27 Jun, 2007

Tylko że ja mam IE6!!!
Rewolucja jest blisko... na ulice wyjdą dzieci...

elektrolityk
Prawie aktywny użytkownik
Posts: 40
Joined: Wed 04 May, 2005
Location: Wąbrzeźno
Contact:

Post by elektrolityk » Wed 27 Jun, 2007

Ja też mam IE 6 :] i mi dobrze wyświetla. Problem jest z kilkoma grami na Megadrive. Jak już mówiłem problem zostanie usunięty jak tylko znajdę na to czas.

Dziwne że jak taki problem występował na głównej stronie podczas wyświetlania w innej przeglądarce niż IE to nikt nie informował mnie o tym.

Wielkie dzięki za informacje że jest to dla userów problem. Sorry też za utrudnienia. Będzie czas to i sposób się znajdzie:)

Post Reply