emulatoer do amigi .

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderatorzy: RayNor, elektrolityk

ODPOWIEDZ
Pajac666
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 23 lut, 2003

emulatoer do amigi .

Post autor: Pajac666 » ndz 23 lut, 2003

czytanie plikow adf.bede wdzieczny.
jak by ktos mogl byl bym wdzieczny za przeslanie na maila Cannon Fodder 1 i 2.nie umie znales a jak juz znajde to nie moze znalesc podanej strony i to taka robbota

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » ndz 23 lut, 2003

jutro zaglÂądnij na fajnegry :-)
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Pajac666
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 23 lut, 2003

Post autor: Pajac666 » ndz 23 lut, 2003

a co ot zmieni???ze jutro tu lukne

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » ndz 23 lut, 2003

na 95% jutro (w sumie to dziÂś) ruszy nowy dziaÂł na sa stronie o emulacji , amiga teÂż znalazÂła tam swoje miejsce
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Pajac666
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 23 lut, 2003

Post autor: Pajac666 » ndz 23 lut, 2003

mozna na gg 761406 mam pare pytan
jakies kikrom co to jest
sciaglem wing of fury i win uae i nuie wiem co to jezxt ten kick rom

Hajper

Post autor: Hajper » ndz 23 lut, 2003

czytanie plikow adf.bede wdzieczny.
jak by ktos mogl byl bym wdzieczny za przeslanie na maila Cannon Fodder 1 i 2.nie umie znales a jak juz znajde to nie moze znalesc podanej strony i to taka robbota
Po pierwsze sciagnij emulator Winuae (obecnie najpopularniejszy emulator amigi) kickstarty i jakiegos workbencha. Potem po odpaleniu emulatorka musisz ustawic jakis kickstart -

amiga 500 miala kickstart 1.3
amiga 500+,600,600+ miaÂła kickstart 2.0
amiga 1200, 1200+, CD, CDTV miaÂła kickstart 3.0
reszta amig (to te 2000 3000 i 4000[juz niebardzo sie znam na tych]) miaÂła 3.1 i dysk twardy:)

musisz wybrac odpowiedni kickstart do gry (cannon fodder dziala na 2.0 a wings of fury na 1.3) potem wziac juz tylko wlozyc dysk(tzn. plik z rozszezeniem adf lub adz) i mozna grac.
sciaglem wing of fury i win uae i nuie wiem co to jezxt ten kick rom
juz masz na gorze wytÂłumaczone:)

Pajac666
Oglądacz
Posty: 4
Rejestracja: ndz 23 lut, 2003

Post autor: Pajac666 » ndz 23 lut, 2003

ma ktos wing of fury bo moja wersja jakos dziwnie chodzi to znaczy wyswietka sie okienko i pisze tam kto skrakowal ta gere ale nie idzie tego wylonczyc bo jak sie cliknie to leci od nowa.powiedzcie gdzie znajde pole walki cannon fodder 1 i 2?????
dzieki za wyjasnienie sprawy kick romow
pytam sie bo zadnej gry sie sciagnac nie da

ODPOWIEDZ