problem!!

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderatorzy: RayNor, elektrolityk

ODPOWIEDZ
maliutki20
Oglądacz
Posty: 1
Rejestracja: śr 15 mar, 2006

problem!!

Post autor: maliutki20 » śr 15 mar, 2006

Δjak ściagnąć emulator do commodore c64??

Awatar użytkownika
Starscream
Poeta
Posty: 966
Rejestracja: czw 03 cze, 2004
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: Starscream » czw 16 mar, 2006

Tak to jest, jak się nie czyta przypisów przy forach...

Napisz ten teraz jeszcze raz, ale tym razem w innym dziale. Najlepiej w dziale "Emulacja".
Ostatnio zmieniony czw 16 mar, 2006 przez Starscream, łącznie zmieniany 2 razy.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » czw 16 mar, 2006

Starscream pisze:Tak to jest, jak się nie czyta przypisów przy forach...

Napisz ten teraz jeszcze raz, ale tym razem w innym dziale. Najlepiej w dziale "Emulacja".
Rzeczywiście kolega popełnił gafe i dobrze go pouczyłeś, ale niedobrym pomysłem jest nakazywanie utworzenia IDENTYCZNEGO tematu w innym dziale. Pózniej robi się jeszcze większy bajzel (a tak to ten temat plaski/Raynor przeniesie)

elektrolityk
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 40
Rejestracja: śr 04 maja, 2005
Lokalizacja: Wąbrzeźno
Kontakt:

Post autor: elektrolityk » pt 17 mar, 2006

czy problemik został rozwiązany? wejdź na www.emulatory.fajnegry.krakow.pl i w programy. w programach są emulatory... w tym przypadku CCS64 2.0 to jest do commodore. Zsnes jest do emulacji Snesa. W dziale opisy jest mały opis emulka do commodore. Powodzenia.

ODPOWIEDZ