Harvest Moon

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderatorzy: RayNor, elektrolityk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
navi
~[TipS Team FG ]~
Posty: 316
Rejestracja: sob 07 maja, 2005
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Harvest Moon

Post autor: navi » śr 21 gru, 2005

Mam problem z 1 tej gry,
Nie moge sadzić!
Sieje i podlewam a nic nie wyrasta!!

vimes
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: ndz 09 paź, 2005

Post autor: vimes » śr 21 gru, 2005

Najpierw musisz użyć motyki (Hoe) na terenie ,którym chcesz sadzić.Później używasz nasion.

Awatar użytkownika
navi
~[TipS Team FG ]~
Posty: 316
Rejestracja: sob 07 maja, 2005
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: navi » śr 21 gru, 2005

Posadziłem rzepę urosła ale jak ją wyjąć?

vimes
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 23
Rejestracja: ndz 09 paź, 2005

Post autor: vimes » śr 21 gru, 2005

Musisz podlewać ją ,dopóki nie urośnie ,czyli będzie wystawać białe warzywo.

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » śr 21 gru, 2005

Kod: Zaznacz cały

http://hmt.gry-online.pl/forum.php
tu znajdują się opisy i poradniki do Harvest Moon-ow wszystko zalerzy jaką masz część i na co orginalnie była :D
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

ODPOWIEDZ