Dosbox - illegal command

Wszytsko co związane z emulacją :-)

Moderatorzy: RayNor, elektrolityk

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3053
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » śr 28 gru, 2005

wynika ,że ty też nie czytałeś :)
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
surmonis
Partyjny :-)
Posty: 99
Rejestracja: pt 11 lis, 2005
Lokalizacja: Olsztyn

Post autor: surmonis » śr 28 gru, 2005

LOL bo ja nie czytałem tutaj o dosboxie, czytałem na innym forum, ściągnąłem sobie wersje 0.63 i działa mi bez zarzutów :) więc nie wiem w czym problem 8)
AAAA:)

Alexy
Oglądacz
Posty: 1
Rejestracja: pn 05 lut, 2007

Post autor: Alexy » pn 05 lut, 2007

Mam problem
w dosboxie gdy uruchamiam simant wszystko jest gites, ale gdy chce zapisać grę wyskakuje fatal error - nie da się zapisywać stanu gry gdy grasz na dosboxie ?

ODPOWIEDZ