połowa aktualizacji to zasłgua mareckuss
co prawda nie było to konsultowane, ale myślę, że nie ma nic przeciwko

No właśnie

Sądzę że Mareckuss zasłużył na to aby go tam "dodać" tzw. wymienić które gry dodał tak żeby ludzie wiedzieli czyja to zasługa:). Chyba łapiecie o co mi chodzi:) A to z kolei obudziło mój kolejny pomysł. Jako że ruch w ostatnim roku niewielki jeśli chodzi o aktualizację (zdaję sobie sprawę Płaski ze to nie z Twojego "lenistwa", tylko poprostu coraz trudniej coś znaleźć będącym abandonware), można by uczynić małą "rewolucję" i pozwolić forumowiczom dodawać gry;) Oczywiście wszystko by nadzorował Płaski i też On by je przenosił z "forum" na stronę główną. Można ku temu stworzyć również nowy dział na forum "dodane przez użytkowników" czy cuś, tam też My umieszczalibyśmy te gry a potem Płaski by dodawał do swoich aktualizacji. Bo jak widać odpowiedzialne osoby takie jak Mareckuss radzą sobie z tym całkiem świetnie, a może i inni by się na to załapali i uploadowali to co mają:p sam bym mógł co nieco dodać. Oczywiście co do gier są spełniane standardowe zasady, czyli abandonware itp. itd. zależałoby przed jej dodaniem samemu dokładnie sprawdzić czy jest dostępna na stronce, jaki ma status... Napewno by to trochę rozruszało stronkę, a i ludzie by mogli coś dać od siebie
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
"Stawiaj swoje wojska w pozycji, z której nie ma ucieczki i raczej umrą, niż zdołają się wycofać. Jeżeli nie ma ucieczki od śmierci, zarówno oficerowie jak i prości żołnierze dają z siebie wszystkie siły"
Hasu_z_Lasu d{-_-}b --> Reaktywacja!