Dungeon Keeper :(

Masz jakieś propozycje i uwagi dotyczące strony lub forum ?? Pisz

Moderator: RayNor

sirwilk
Oglądacz
Posty: 3
Rejestracja: pt 01 kwie, 2005

Dungeon Keeper :(

Post autor: sirwilk » śr 21 gru, 2005

Dlaczego nieda sie sciagnac tej gry :(
pisze mi ze linki sa blene. albo jak ktos zna inna strone z kturej moge sciagnac ta gre w wersjai PL to niech poda z gory thx.

Niech ktos cos z tym zrobi ??

Awatar użytkownika
Sloma
Poeta
Posty: 639
Rejestracja: śr 31 sie, 2005
Lokalizacja: się biorą małe dzieci ??

Post autor: Sloma » śr 21 gru, 2005


Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3054
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » śr 21 gru, 2005

oba linki sa sprawne i to na tyle że od końca listopada ,czyli od momentu ich poprawy ściagło gre ponad 800 osób
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » śr 21 gru, 2005

Na stronie akurat przy tej grze jest źle napisane (nie o rapidzie, tylko o innym serwerze -"kostenlos", "ihr download link")

Aby ściągnąc DK klikasz normalnie na linka ("Pobierz I/II część"), następnie wciskasz FREE, czekasz ok 40 sekund, wpisujesz w okienko tekst z obrazka obok i START DOWNLOADS. W ciągu godziny możesz ściągnąć 1 plik lub 50mega.

sirwilk
Oglądacz
Posty: 3
Rejestracja: pt 01 kwie, 2005

Post autor: sirwilk » śr 21 gru, 2005

Oki juz dziala dzieki :)

Awatar użytkownika
Hellucinate
Oglądacz
Posty: 6
Rejestracja: pt 30 gru, 2005
Kontakt:

Post autor: Hellucinate » pt 30 gru, 2005

A ja mam problem :(
Pierwszą część Dungeon Keeper ściągnełem, przy drugiej jest problem i nie da się pobrać.
Podobny problem mam z kilkoma innymi grami jak np. Warcraft 2, Turok. To tylko 2 przykłady, ale jest więcej gier, których nie mogę pobrać. Jeżeli znacię przyczynę dlaczego tak się dzieje, prosze o pomoc.

Awatar użytkownika
Sloma
Poeta
Posty: 639
Rejestracja: śr 31 sie, 2005
Lokalizacja: się biorą małe dzieci ??

Post autor: Sloma » pt 30 gru, 2005

Hellucinate pisze:Dungeon Keeper ściągnełem, przy drugiej
no tak tylko ze nie ma 2 na stronie ....

Awatar użytkownika
mareckuss
Przypał
Posty: 1030
Rejestracja: śr 14 wrz, 2005
Lokalizacja: South of Poznań & Funny WarSaw

Post autor: mareckuss » pt 30 gru, 2005

Jemu chodziło o drugą część pierwszej części ;) Jedynka została podzielona na 2 kawałki i wrzucona na rapid...

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3054
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » pt 30 gru, 2005

pewnie są limity na rapidzie,ale zły płaski zrobił na złość i o tym nie napisał w faq
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
Słodki
~[TipS Team FG ]~
Posty: 654
Rejestracja: pn 01 sie, 2005
Lokalizacja: Wielgomłyny

Post autor: Słodki » sob 31 gru, 2005

plaski pisze:pewnie są limity na rapidzie,ale zły płaski zrobił na złość i o tym nie napisał w faq
i wszystko jasne plaski pisze sie przez ł :P
...I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Co masz zrobić dziś zrób pojutrze, zyskasz 2 dni wolnego.

http://www.travian.pl/?uc=pl5_38454

CrX
Oglądacz
Posty: 2
Rejestracja: ndz 18 cze, 2006

Post autor: CrX » ndz 18 cze, 2006

witam wszystkich tu czy mógł by mi ktos pomuc sciagnołem gre ale jak w nia wchdze widze tylko czerowna płytek i gra dalkej nie działa czemu ?? ;/;/;/ jezeli trzeba cos sicagnac to porsba zeby to napisac thx z góry

[ Dodano: Pon 19 Cze, 2006 ]
prosze was o szybko odp[owiedz :/;/
CoUnTeR-StRiKe

Awatar użytkownika
macciekk21
Poeta
Posty: 636
Rejestracja: śr 29 mar, 2006

Post autor: macciekk21 » pn 19 cze, 2006

dla mnie limity na rapdzie nie istnieją - czemu?

mam 3 przeglądarki i każda po sesji wywala ciasteczka
najpierw sciągam z rapda tyle ile wlezie na FireFoxie
potem scigam ile wlezie na Operze
a jak już wysciągam operę to na ogień idzie IE

a jak juz nie mam na ie to czekam...

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3054
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » pn 19 cze, 2006

macciekk21, ale o czym ty piszesz i kogo to obchodzi ? czytałeś chociaż co napisał ?
CrX, było na forum ,poszukaj
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

CrX
Oglądacz
Posty: 2
Rejestracja: ndz 18 cze, 2006

Post autor: CrX » śr 21 cze, 2006

ej ludzie prosba ja jestem ciemny dopiweros sie ucze netem posługiwac co ja mam zrobic ??;/;/;/
CoUnTeR-StRiKe

Awatar użytkownika
marosan
~[TipS Team FG ]~
Posty: 859
Rejestracja: śr 06 lip, 2005
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: marosan » śr 21 cze, 2006

POSZUKAC i nauczyc sie czytac to co pisza ludzie wyzej

ODPOWIEDZ