Jakies dziwne bledy

Masz jakieś propozycje i uwagi dotyczące strony lub forum ?? Pisz

Moderator: RayNor

Awatar użytkownika
dizzyx
Poeta
Posty: 173
Rejestracja: sob 06 sie, 2005
Kontakt:

Jakies dziwne bledy

Post autor: dizzyx » ndz 21 sie, 2005

Nie znalazlem nic na ten temat na forum, zreszta problem pojawil mi sie wczoraj
Otoz na gorze, nad forum (jeszcze nad jego logiem) jest taki blad:

Kod: Zaznacz cały

Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/plaski/public_html/forum/includes/page_header.php on line 48
Hmm z czyms takim do tej pory sie nie spotkalem, wiec pisze, moze to jakis powazny blad...

Awatar użytkownika
Starscream
Poeta
Posty: 966
Rejestracja: czw 03 cze, 2004
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Re: Jakies dziwne bledy

Post autor: Starscream » ndz 21 sie, 2005

dizzyx pisze:Nie znalazlem nic na ten temat na forum, zreszta problem pojawil mi sie wczoraj
Otoz na gorze, nad forum (jeszcze nad jego logiem) jest taki blad:

Kod: Zaznacz cały

Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/plaski/public_html/forum/includes/page_header.php on line 48
Hmm z czyms takim do tej pory sie nie spotkalem, wiec pisze, moze to jakis powazny blad...
Ja też mam taki błąd i w związku z tym przyłączam się do prośby o rozwiązanie problemu.
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3054
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » ndz 21 sie, 2005

też to zauwazyłem,samo się zepsuło,ale coś czuje że samo się nie naprawi
szczerze to jeszcze nie wiem co to za błąd :)

[ Dodano: 21 Sie 2005 11:17 am ]
ok,już powinno być ok
teraz prośba,jeżeli komuś forum chodzi zdecydowanie wolniej niż chodziło,niech to zgłasza
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
Starscream
Poeta
Posty: 966
Rejestracja: czw 03 cze, 2004
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: Starscream » ndz 21 sie, 2005

plaski pisze:też to zauwazyłem,samo się zepsuło,ale coś czuje że samo się nie naprawi
szczerze to jeszcze nie wiem co to za błąd :)

[ Dodano: 21 Sie 2005 11:17 am ]
ok,już powinno być ok
teraz prośba,jeżeli komuś forum chodzi zdecydowanie wolniej niż chodziło,niech to zgłasza
U mnie nie ma już tego błędu :).
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

Awatar użytkownika
Richy
Przypał
Posty: 1786
Rejestracja: ndz 08 gru, 2002
Lokalizacja: Z Twojej piwnicy >=]

Post autor: Richy » ndz 21 sie, 2005

plaski pisze:teraz prośba,jeżeli komuś forum chodzi zdecydowanie wolniej niż chodziło,niech to zgłasza
Forum zdecydowanie chodzi mi szybciej oO.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - W tę gre sie nie gra... Tę gre się przeżywa...
Obrazek

Awatar użytkownika
plaski
Władca :-)
Posty: 3054
Rejestracja: śr 04 gru, 2002
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: plaski » ndz 21 sie, 2005

szybciej :| ? wyłączyłem kompresje która powodowała ten błąd (o dziwo do wczoraj nie było żadnych zgrzytów na lini kompresja na serwerze - kompresja forum )
może dwie kompresje powodowały że przymulało,szczerze ja żadnej różnicy nie widze, dlatego pytam was
www.fajnegry.krakow.pl - strona poświęcona klasyce gier komputerowych

Awatar użytkownika
Richy
Przypał
Posty: 1786
Rejestracja: ndz 08 gru, 2002
Lokalizacja: Z Twojej piwnicy >=]

Post autor: Richy » ndz 21 sie, 2005

Mowie co widze...
Metal Gear Solid 3: Snake Eater - W tę gre sie nie gra... Tę gre się przeżywa...
Obrazek

kondziu666
Prawie aktywny użytkownik
Posty: 20
Rejestracja: wt 06 cze, 2006

Post autor: kondziu666 » pt 04 sie, 2006

Dkoro o bledach mowa to ja widze 3 (3!!!!) emotki ::[: :mrgreen: :neutral: i zadnej innej :marycha: :piwo: :ok: :smiech: tych tutaj nie widze nawet na podgladzie. mam nadzieje ze nie zroblem dubla jesli ktos juz o tym pisal. Co jest powodem takich bledow?
.: spoko nie gryze :.
Obrazek

Awatar użytkownika
Starscream
Poeta
Posty: 966
Rejestracja: czw 03 cze, 2004
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie

Post autor: Starscream » ndz 24 gru, 2006

To nie jest błąd - po prostu po aktualizacji forum w lutym 2006 r. duża część emotikon zniknęła, a Płaski jak dotąd ich nie przywrócił.

A co do widoczności zaledwie 3 emotikon, kliknij na "Więcej Ikon" ("Napisz nowy temat" lub "Napisz odpowiedź") lub "Wszystkie emotikony" ("Szybka odpowiedź") pod galerią emotikon, a zobaczysz wszystkie (oczywiście z wyjątkiem tych, które zniknęły po aktualizacji forum :grin:).
I ty możesz przyłączyć się do Rewolucji! Zapisy przyjmuje madrav na PW.

ODPOWIEDZ